TREEMBALLASJE

Treemballasje er en del av Emineo Prefab som også driver med elementbygging til hus og hytte.

Vi har lang erfaring innen produksjon av transportkasser, og har opparbeidet oss bred kompetanse innen emballering og lastesikring. Vi produserer i hovedsak kasser og lastepaller rettet mot eksportmarkedet, men tar på oss de fleste oppdrag innen trearbeid.

Vi har gjennom årene etablert mange gode kundeforhold, og tar sikte på å etablere flere i årene som kommer. Vi ønsker å være en pålitelig og fleksibel leverandør, og har i dag en trofast kundemasse da vi legger stor vekt på kvalitet og god kommunikasjon.

Alle våre produkter kan brukes til utenlands transport og er behandlet i henhold til internasjonal standard for treemballasje (ISPM 15).

Emineo Prefab er sertifisert av mattilsynet, og alle våre produkter stemples.

Transportkasser

Vi produserer kasser i alle former og fasonger, med og uten innredning. Mange er utviklet i samarbeid med kunde, og vi strekker oss langt for å imøtekomme kundens behov. 

Vi har stor produksjonskapasitet, og kan som oftest levere i løpet av 3-5 virkedager. Dette sagt, så setter vi pris på at varer bestilles i god tid slik at vi lettere kan planlegge.

All treemballasje fra oss blir produsert av varmebehandlet materiale. Vi produserer også kasser av OSB og ulike typer kryssfiner. Sertifikat følger med alle våre produkter.

Pris på standardkasser regnes ut fra innvendig mål på kassen (LXBXH). Det finnes få begrensninger i forhold til størrelse på kassen og bunnen på kassen tilpasses vekten på godset som skal sendes.

Europaller

Material

Flere av våre kunder benytter seg av oss ved innkjøp av material. Vi kan levere hele bunter, og vi kan levere ferdig kappet (Precut). Påslaget for ferdigkappet material ligger på 30 % av meterpris.

Dimensjonene vi bruker i egen produksjon kan leveres på kort varsel, og bestillingsvare kan leveres i løpet av en uke.

Det kan være verdt å innhente tilbud fra oss da vi har svært gode priser på kjøp av hele bunter.

Mange ønsker også stemplet materiale. Dette er da materiale sertifisert av oss og dermed godkjent for å krysse alle landegrenser. Ubehandlet tre kan inneholde alvorlige skogskadegjørere som kan bli spredd mellom land og kontinenter i den internasjonale varehandelen. Standarden ISPM nr. 15 omfatter globalt anerkjente behandlingsmetoder for å redusere denne risikoen. Vårt materiale er varmebehandlet og fri for bark.

Transport

De aller fleste av våre produkter leveres flatpakket. En standard transportkasse leveres i seks deler og er svært enkel å skru sammen. Ved pakking av tungt gods så er det greit å kunne sette godset på lastepall før man skrur på vegger og lokk. Vi kan også levere kasser ferdig montert.

Vi disponerer to kranbiler og har også tilgang på vogntog ved større leveringer.

Vi leverer over hele Møre og Romsdal.

Pris på levering avhenger noe av størrelse på bestillingen og hvor langt varene skal transporteres. Det er også mulig å hente varene selv på vår adresse i Engsetdalen.

Om ikke annet er avtalt så tar vi 15.- pr km fra vår adresse til leveringssted.

Vi har behov for truck ved lossing av bil. Ved bruk av kran så vil det tilkomme ekstra kostnader.

Kontakt

Sigve.knardal@emineo.no

Emineo Prefab AS
Engsetdalsvegen 381
6260 Skodje