Ny fleirbrukshall i Søvika

Idrettslaget Norborg er ein samlande faktor for bygdene Søvik, Gamlem og Grytestranda. Heilt sidan stiftinga i 1962 har laget engasjert bygdefolket med fotball, badminton og fjelltrim. Når bygdene vaks seg ut av den gamle gymnastikksalen i Søvika tok bygdefolket initiativ og utfordra idrettslaget til å få prosjektert opp og realisert ei ny storstue ved sidan av barneskulen i Søvika.

Den nye og moderne fleirbrukshallen har kapasitet til å samle bygdefolket til store arrangement, der er kafè samt fleire mindre og mellomstore salar for møter og arrangement i tillegg til full størrelse sportshall med  klatre- og buldrevegg, squashbane og styrketrening- og aktivitetssaler kjem dette til å bli eit populært og viktig samlingspunkt for bygdene og ikkje minst ein viktig arena for å bygge vidare på dei gode badminton- og fotballmiljøa i klubben.

I tillegg til å støtte prosjektet har vi fått det ærefulle oppdraget med å gjennomføre prosjektet som totalentreprise for byggherren; Norborg Anleggsutvikling. Hallen skal drivast av foreninga Norborg Fleirbrukshall og skal stå klar til innflytting og bruk sommaren 2021.

Sjå videoen frå byggeplassen her

Solstrandvegen 89 får 6 moderne leiligheiter med parkeringskjeller alle med uslåeleg utsikt over sjøen.

Vi held no på å utarbeide dei siste detaljane i prosjektet samt prisar på dei ulike leiligheitene, skriv inn kontaktdetaljane dine samt eventuelle spørsmål du måtte ha i skjemaet under så held vi deg oppdatert etterkvart som prosjektet skrid fram.

Tentativt så tenker vi salsstart i januar og byggestart i august 2021 med ca. 1 års byggetid så kan ein flytte inn til sommaren i 2022.